dijous, 19 de setembre del 2013

Dossier d'aprenentatge

Hola,

Per poder utilitzar les eines del google ens hem hagut de crear amb el gmail de Blanquerna una identitat a google. Després de fer-nos un compte hem hagut de fer aquesta entrada per explicar quin nivell tinc en les TIC, quin nivell ens demana el professor, etc.

He de dir que el meu nivell de TIC és més així que el que demana el professor, així que m’hauré de posar les piles en aquest semestre per arriar a aconseguir saber tot el que he de saber d'aquest mòdul.

La Generalitat de Catalunya ha publicat una llista de les competències bàsiques que hem de saber, aquí us deixo el blink per si voleu mirar-ho:


Què no sé? 

El que vam haver de fer després de mirar aquestes competències va ser penjar al blink les que no sabíem fer, i de mica en mica treballar-les pel nostre compte per així poder solucionar tots els dubtes que tinguéssim i acabar sabent totes les competències.

Des el meu punt de vista, he de dir que aquesta activitat que hem hagut de fer és molt productiva, atès que, hem pogut saber quines compètencies hi han, quines d'aquestes sabem i quines no i alhora hem aprés ha saber com rectificar en les competències que no sabiem fer


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada