divendres, 27 de setembre del 2013

Treball en grup

Introducció:

A partir de la classe de GTIC, on el professor ens va informar sobre l'eina Google Drive a través del suro d'aquesta matèria, podem saber que aquesta eina és per poder treballar col·lectivament , es a dir, treballar per exemple 3 persones en un únic full.       

El meu grup i jo avui hem fet un treball , el tema d'aquest ha estat "Els ordinadors portàtils i els llibres digitals". En aquest parlem sobre l'evolució de l'ordinador portàtil i del llibre digital al llarg de l’historia, començant per la prehistòria (pedra), seguint per l'antic egipci (papir), passant per l'edat antiga ( pergamí) i acabant en l'actualitat el paper, l'ordinador i el llibre digital.

També parlem de que  són aquets aparells, per que serveixen i els avantatges i els inconvenients que hi pot haver utilitzant aquestes eines dins d'unes aules amb els alumnes.



Aquí us deixó el nostre treball:






Presentació:

Aquesta es la presentació del nostre treball. A consistit en fer vuit diapositives, per tal de no omplir massa les diapositives hem decidit posar més imatges que paraules.


Aquí us deixó la nostra presentació:





Formulari:

Aquestes són les preguntes que els components del meu grup hem pensat que són més adients per preguntar a la gent.

Aquí us deixó el nostre formulari:


Des del meu punt de vista, he de dir que aquest treball ens ha fet treballar en equip, utilitzar noves eines, aprendre a penjar aquests tres document al nostre bloc i aprendre una mica més sobre els ordinadors l'aula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada