dijous, 5 de desembre del 2013

Fem figures amb fang?

Avui en la classe de plàstica hem hagut de portar unes fotografies des de diferents perspectives per després fer una figureta amb fang. Aquesta figureta l’havíem de fer apropant-la el més que puguem a la realitat.





Com podeu veure així es com ha quedat el meu treball.

A arrel d'aquest treball el que hem après és a elaborar una escultura amb fang. Per elaborar aquesta escultura hem hagut de observar les diferents perspectives, per aquesta raó podem dir que hem aprés a treballar des dels diferents punts de vista.
 A més a més,  hem aprés a utilitzar els diferents estris que la professora ens va deixar per fer els detalls de l’obra i vam poder conèixer quina era la funció de cada eina utilitzada.
Gràcies a aquest treball, hem sabut veure la importància i la manera de fer cada part del cos, i que aquesta feina no es gens fàcil ja que per fer cada extremitat s’ha de tenir cura, s’ha d’elaborar de manera diferent i cada part té les seves pròpies característiques. 
Al finalitzar el nostre treball vam veure que tot i que era una feina complicada vam poder acabar-la de manera satisfactòria i que ens vam poder superar.

Espero que us hagi agradat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada