dilluns, 16 de desembre del 2013

Treball: Bon comunicador


Benvinguts,

Avui hem fet les exposicions del "Bon comunicador", aquest treall ha consistit en crear un bloc a partir de la propasta de treball que se’ns ha fet des del mòdul de l’escola d’educació infantil I. El treball consisteix en fer un seguiment durant un temps determinat a una persona que considerem un/a bon/a comunicador/a.

Abans de començar la recerca, vam fer una posada en comú d’aquelles persones que creiem que eren bones comunicadores. Finalment, vam arribar a la conclusió que la Julia Otero, proposada per una de les integrants del grup, era la que ens cridava més l’atenció.

Per fer aquest treball hem fet un seguiment per els diferents mitjans de comunicació, amb els quals intervé la que nosaltres creiem i volem demostrar que és una bona comunicadora, Julia Otero.

Aquí us deixo el bloc de la Julia Otero:


La conclusió del nostre treball va ser que gràcies a aquest treball hem pogut certificar la nostra afirmació: la Julia Otero és una bona comunicadora. Per tal d’arribar a aquesta conclusió, hem realitzat un seguiment diari durant aquest temps a una de les periodistes més reconegudes del nostre país. Al llarg d’aquest, ens hem fet càrrec d’escoltar el programa “Julia en la Onda”, hem llegit un seguit d’articles al Periódico, hem seguit la seva activitat en les diferents xarxes socials (Facebook i Twitter) i hem llegit el seu bloc personal. Gràcies a tota aquesta recerca d’informació hem pogut crear un decàleg on resumim els punts els quals fan de la Julia Otero una excel·lent transmissora de la informació.

Amb aquest treball, hem col·laborat entre totes les membres de l’equip i hem posat en pràctica els coneixements que hem aprés des de l’assignatura de GTIC. Com per exemple: Wordle, blogger, prezi o glogster.

Per altre banda, també hem pogut estar al dia dels esdeveniments que han succeït al llarg d’aquest temps,  ja que la Julia Otero  publicava la seva opinió i feia crítiques als temes d'actualitat, mitjançant el seu programa, les xarxes socials o premsa escrita.

Hem arribat a la conclusió, que la Julia Otero és una persona treballadora, responsable del seu treball, culta, emprenedora i bona comunicadora. Tota la seva trajectòria com a periodista l'ha convertit en una gran professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada