dimarts, 31 de desembre del 2013

Tancament del bloc


Benvolguts,

Avui dia 31 de desembre del 2013, just el dia abans d'acabar l’any voldria acomiadar-me i posar fi temporalment al meu bloc.

He de dir que des de que vaig començar a publicar entrades al bloc, és a dir, des del 19 de setembre del 2013 fins avui he treballat amb molt d’esforç, il·lusió i alegria.

En un principi quan vaig saber que havíem de fer un bloc, vaig pensar que seria fàcil, entretingut i educatiu ja que mai havia tingut un. Ara me’n adono de que per tenir un bloc hem de ser curiosos, atents, saber portar la feina al dia i pensar en els lectors.

Aquesta eina m’ha fet invertir moltes hores de treball y esforç, però alhora m’ha ensenyat i he après moltes coses noves que temps enrere no coneixia.

Durant aquest període de temps, he hagut de fer entrades de cada classe que feia tant de GTIC com de COED i això m’ha ajudat atès que he pogut aprendre poc a poc tots els conceptes i refrescar de mica en mica totes les activitats, teoria i vídeos que hem vist a classe.
Aquesta experiència d'utilitzar aquesta eina ha estat satisfactòria, positiva i educativa.

Per altre banda, si parlo de l'assignatura de GTIC he de dir que, gràcies a aquesta assignatura he pogut aprendre i he pogut alhora conèixer nous programes per poder fer diferents tipus de suports audiovisuals per fer exposicions com per exemple: CampTools, Prezi, Wordle,Fluxogrames, 
Glogster, Flickr,etc.

Des del meu punt de vista l’assignatura de COED m’ha ajudat bastant, a l'hora de veure els meus defectes per poder corregir-los i arribar a l’excel·lència. M’ha ajudat a saber com portar una exposició i com poder tant dirigir la veu, com controlar els nervis.

Per últim he d’agrair als professors per haver-nos ensenyat altres eines i mètodes per comunicar-nos, i agrair també a tota la gent que ha seguit el meu bloc.


Moltes gràcies, fins aviat i bon any.

dijous, 19 de desembre del 2013

Conceptualització de la naturalesa de l'aprenentatge amb l'ordinador.

 Benjamin Bloom va classificar les activitats educatives. Les activitats educatives es van dividir en tres dominis: el cognitiu, l’afectiu i el psicomotor.

A continuació podem veure les diferències entre les habilitats cognitives de Bloom i les que es van formular a l'any 2000 en la imatge següent:


http://www.eduteka.org/TaxonomiaBloomCuadro.php3

  • El problema de les fitxes és que la major part de les activitats estan relacionades amb la primera columna, és una capacitat cognitiva de recordar i no anem més enllà, els nens l'única cosa que fan és recordar i no aprenen res més.
  • Per exemple, l’activitat de la planta que vam veure la setmana passada, estàvem treballant segons la graella de comprendre el procés i després saber aplicar-ho a la realitat.
  • Un altre exemple seria el bloc, si fas una copia i pegar pensarem que ho has entès però si no ho justifiques correctament no serveix de res. Si mirem la graella que trobareu a continuació, podem dir que el bloc treballa la comprensió ( del que es diu a classe), l'aplicació (a treballs o al bloc), l’anàlisi (de la informació) i la creació (pel fet d'haver-nos creat un).

Aquesta és l'activitat que hem hagut de fer amb tots els programes que hem utilitzat durant aquest semestre:


Activitat: Taula amb totes les eines utilitzades a classe.

Des del meu punt de vista aquesta activitat ha estat molt productiva ja que hem pogut repassar tots els programes que hem utilitzat en tot el semestre i hem pogut classificar-lo segons el que fa cada programa.

dilluns, 16 de desembre del 2013

Treball: Bon comunicador


Benvinguts,

Avui hem fet les exposicions del "Bon comunicador", aquest treall ha consistit en crear un bloc a partir de la propasta de treball que se’ns ha fet des del mòdul de l’escola d’educació infantil I. El treball consisteix en fer un seguiment durant un temps determinat a una persona que considerem un/a bon/a comunicador/a.

Abans de començar la recerca, vam fer una posada en comú d’aquelles persones que creiem que eren bones comunicadores. Finalment, vam arribar a la conclusió que la Julia Otero, proposada per una de les integrants del grup, era la que ens cridava més l’atenció.

Per fer aquest treball hem fet un seguiment per els diferents mitjans de comunicació, amb els quals intervé la que nosaltres creiem i volem demostrar que és una bona comunicadora, Julia Otero.

Aquí us deixo el bloc de la Julia Otero:


La conclusió del nostre treball va ser que gràcies a aquest treball hem pogut certificar la nostra afirmació: la Julia Otero és una bona comunicadora. Per tal d’arribar a aquesta conclusió, hem realitzat un seguiment diari durant aquest temps a una de les periodistes més reconegudes del nostre país. Al llarg d’aquest, ens hem fet càrrec d’escoltar el programa “Julia en la Onda”, hem llegit un seguit d’articles al Periódico, hem seguit la seva activitat en les diferents xarxes socials (Facebook i Twitter) i hem llegit el seu bloc personal. Gràcies a tota aquesta recerca d’informació hem pogut crear un decàleg on resumim els punts els quals fan de la Julia Otero una excel·lent transmissora de la informació.

Amb aquest treball, hem col·laborat entre totes les membres de l’equip i hem posat en pràctica els coneixements que hem aprés des de l’assignatura de GTIC. Com per exemple: Wordle, blogger, prezi o glogster.

Per altre banda, també hem pogut estar al dia dels esdeveniments que han succeït al llarg d’aquest temps,  ja que la Julia Otero  publicava la seva opinió i feia crítiques als temes d'actualitat, mitjançant el seu programa, les xarxes socials o premsa escrita.

Hem arribat a la conclusió, que la Julia Otero és una persona treballadora, responsable del seu treball, culta, emprenedora i bona comunicadora. Tota la seva trajectòria com a periodista l'ha convertit en una gran professional.

divendres, 13 de desembre del 2013

Poesia (Segona sessió)

Avui he hagut de recitar el meu poema amb la resta dels meus companys.

Aquí us deixo el poema que vaig recitar:

ECO (Joan Brossa)

-Explica’m, tú, què és el sol. -El sol.

Explica’m què és la lluna. -La lluna.

-I per què en Pere plora amb desconsol?

-Perquè en sa vida no ha tingut fortuna.


-I les muntanyes què són? I els estels?

-No són més que els estels i les muntanyes.

-I aquestes canyes? I aquestes arrels?

-Doncs no són més que això: arrels i canyes.


-I aquesta taula? I aquest balancí?

I aquestes mans que fan l’ombra xinesa?

Digues: i el món? I l’home?

-Heus aquí l’última forma de la saviesa:

Mira’t a fons, afirma sempre el que és i aprèn amb seny que no pots fer res més.

Rua de llibres (1980)


Com podeu veure aquest és un dels poemes més importants i famosos de Joan Brossa i el vaig escollir perquè té un vocabulari molt enriquit i senzill, per a mi va ser molt fàcil aprendre-ho ja que aquest poema el vaig escollir per llegir-ho a la classe de seminari. 


Des el meu punt de vista, crec que ho vaig fer bé, no s'hem va oblidar cap vers i el volum, la mirada, la velocitat, van estar prou bé. Si que vull dir que la articulació d'alguns paraules com la "ll" de lluna vaig fallar però en general tot va anar molt bé.

Aquesta experiència ha estat molt gratificant i he pogut experimentar una altra forma de comunicació encara que el poema no hagi estat redactat per mi.

dijous, 12 de desembre del 2013

Conceptualització de la naturalesa de l'aprenentatge amb l'ordinador.


Segons Charles Crook, una manera d'aprendre amb l'ordinador és mitjançant les metàfores.

Gràcies a aquestes metàfores, podem explicar com la tecnologia ens pot ajudar o a ensenyar a aprendre. Podem trobar 4 metàfores diferents:

  • La metàfora tutorial: l'ordinador com a tutor, l'ordinador t'explica com fer una cosa i es posen a practica, després t'ho corregeix. A vegades l'ordinador explicarà conceptes. Aquest mètoda no és molt fiable ja que el nen pot fer les activitats al " tun tun". L'única cosa bona és que hi han vídeos i sorolls.
http://aprendiendomates.com/

  • La metàfora de la construcció: l'ordinador com a alumne, el nen ensenya al ordinador el que ha de fer.
http://scratch.mit.edu/

  • La metàfora del laboratori: l'ordinador com a simulador, permet al nen aprendre i fer descobertes, un factor important és que la llibertat és limitada.
Un exemple de l'ordinador com a simulador seria aquest:


  •      La metàfora de a caixa d'eines: l'ordinador com a eina:

  1. L'ordinador pot ser coma eina: els mapes conceptuals, per exemple, ja existeixen i són més fàcils elaborar-los per ordinador. Fer-ho amb ordinador augmenta la nostra productivitat.
  2.  L'ordinador va més enllà d'una eina: hi han possibilitats noves per fer les coses. Una novel·la en paper està molt bé, però un llibre d'estudi no, ja que necessitem més eines per treballar.    


https://www.gliffy.com/go/html5/launch?app=1b5094b0-6042-11e2-bcfd-0800200c9a66


Aquí us deixo l'activitat que havíem de realitzar:

Metàfores
Links
La metàfora tutorial: l'ordinador com a tutor
La metàfora de la construcció: l'ordinador com a alumne
La metàfora del laboratori: l'ordinador com a simulador
La metàfora de la caixa d'eines: l'ordinador com a eina


dijous, 5 de desembre del 2013

Fem figures amb fang?

Avui en la classe de plàstica hem hagut de portar unes fotografies des de diferents perspectives per després fer una figureta amb fang. Aquesta figureta l’havíem de fer apropant-la el més que puguem a la realitat.





Com podeu veure així es com ha quedat el meu treball.

A arrel d'aquest treball el que hem après és a elaborar una escultura amb fang. Per elaborar aquesta escultura hem hagut de observar les diferents perspectives, per aquesta raó podem dir que hem aprés a treballar des dels diferents punts de vista.
 A més a més,  hem aprés a utilitzar els diferents estris que la professora ens va deixar per fer els detalls de l’obra i vam poder conèixer quina era la funció de cada eina utilitzada.
Gràcies a aquest treball, hem sabut veure la importància i la manera de fer cada part del cos, i que aquesta feina no es gens fàcil ja que per fer cada extremitat s’ha de tenir cura, s’ha d’elaborar de manera diferent i cada part té les seves pròpies característiques. 
Al finalitzar el nostre treball vam veure que tot i que era una feina complicada vam poder acabar-la de manera satisfactòria i que ens vam poder superar.

Espero que us hagi agradat.

Com utilitzar el Microsoft Word?

Benvinguts a tots un dia més,

Avui us explicaré que hem fet a classe de GTIC. Hem dedicat la classe a saber com utilitzar el word, és a dir, aprendre a utilitzar-ho correctament i a més a més a saber alguns trucs per anar més ràpid a l'hora de fer un treball.

Ara us explicaré pas a pas el que vam fer:




Com hem de citar? (Va de mestres).

  • Primera forma de citar: ens col·loquem darrere de la paraula “falda”, anem a Referencies→ Estilo: APA 5→ Insereix cita→ Agregar cita→ Editar→  Posem els autors→ Posem els autors→ títol del llibre→ Acceptar

  • Bibliografia---> treballs citats.




  • La segona forma de citar, és el mateix incidim una cita (la mateixa d’abans) després la seleccionem i li donem al desplegable que hi ha al costat. Una vegada ens surti una pantalla on volem treure l’autor i el títol i acceptem.


  • La tercera forma de citar, és on posem una frase en cursiva. No són paraules meves i per destacar-ho el que fem és amb el número de pàgina.

  • Fem el mateix recorregut. Inserta→  cità→  Editar→  cità→  Treure títol→  Posar el número 81 al costat de Pàgina.




  • La quarta forma de citar, és citar una web.








Per posar l’índex del treball.



ISO 690 Referencia numèrica.

historial→ Extensió→ Obtenir més extensions→ Google drive.  

PicMonkey→ editor de fotos perfecte.


Gràcies a aquests trucs podrem fer els treball amb més habilita.

dimarts, 3 de desembre del 2013

Va de mestres


A seminari hem ahgut de llegir-nos va de mestres.
Per fer aquest treball he hagut de llegir-me    un llibre escrit per Jaume Cela Ollé i Juli Palou Sangrà titulat: “Va de metres. Carta als mestres que comencen” (Barcelona, 2004. Editorial: Rosa Sensat).
El llibre és una carta escrita pels autors a totes aquelles persones que en un futur volen fer de mestres o, fins i tot, a aquelles persones que ja estan en aquesta professió.
Els autors d’aquest llibre han volgut estructurar-lo segons els punts que creien més rellevants. Per ser més exactes, l’han dividit en 51 experiències.
L’objectiu d’aquest llibre és mostrar-nos quines experiències han tingut aquests dos homes perquè, de cara al futur, nosaltres ens fem una idea de què serà el que ens trobarem a l’escola.
L’objectiu d’aquest treball és  fer una reflexió personal arran d’haver llegit el llibre. Una vegada havíem acabat de llegir-lo, n’ havíem de fer un anàlisi. Aquest anàlisi tracta sobre la figura del mestre com a professional i com a persona, centrant tot això en l’àmbit escolar.
A través d’aquest  llibre, faré una carta a en Jaume Cela i a en Juli Palou per tal de expressar que m’ha semblat aquest llibre i donar la meva opinió aprofunditzant sobre alguns punts que m’han cridat l’atenció.
Finalment, conclouré aquest treball exposant la meva conclusió, explicaré la meva opinió personal i què m’ha aportat llegir-lo. 

Per finalitzar us ensenyaré la carta que vaig haver de fer:




Fer aquest treball m’ha aportat un munt de visions sobre els nens, l’escola i els mestres. Llegir-me aquest llibre, ha fet que reflexioni i aprengui aquelles coses que me’n trobaré en un futur.
Aquestes experiències han fet que reflexioni, i fins i tot, que recordi classes de Batxillerat de Filosofia on vaig tractar aquests temes.
Des del meu punt de vista, un punt molt important i que està pendent en algunes escoles de la nostra societat és la mentalitat conservadora. Hauríem d’anar justament en direcció contraria. Els mestres han de saber que cada nen té la seva manera d’aprendre, les escoles són avui en dia molt diverses, els alumnes també i el món ho és molt més. Hem de mirar les coses des de diferents punts de vista i acceptar que avui en dia les coses han canviat. Per això, les escoles conservadores, és a dir, les que no volen que l’escola pateixi cap canvi, haurien de canviar la seva mentalitat i acceptar que el món ha canviat i que ells al mateix temps haurien de canviar.
Per finalitzar aquesta conclusió, voldria fer una valoració del llibre i del treball escrit.
Aquest llibre serveix sobretot per captar les experiències d’aquests dos homes i tenir-les ben en compte. Aquest llibre està molt ben estructurat, ja que, està redactat en forma de carta i és molt fàcil d’entendre’l. Com he pogut veure, el llibre està dividit en diferents punts i cada punt tracta sobre un tema diferent: de l’escola, dels mestres, de la família i de la societat.
Per altre banda, el treball, serveix per reflexionar, treballar i analitzar el llibre profunditzant en els mestres (ja sigui com a professionals i com a persones) i l’escola. 



Identitat i territori

En aquestes sessions hem pogut veure diversos treballs. Aquests treballs han estat perfeccionats a mesura que els professors han corregit als primers grups que han exposat. 

Els problemes que teníem en un principi en l'exposició van ser:
  • El control dels nervis.
  • L'ortografia als suports audiovisuals.
  • La fonètica.
  • Els castellanismes.
  • El volum de la veu.
  • L'originalitat.
  • Massa conceptes.
  • L'organització.
  • El treball personal.
  • La posició del cos.
Després en les següents sessions les parelles ho van perfeccionar i van millorar encara més. Gràcies a les aportacions que els professors ens van dir, vam poder aprendre i millorar com a persones.

divendres, 29 de novembre del 2013

M'ha agradat la poesia?

Primera ronda de poemes:

Cristina Tabarner i Núria Pujol - Poema Soleida, de Joan Maragall.
Marina Illa - Poema
Claudia Llopard - Poema
Laura Reyna - Poema
Cristina Martín - Poema Vora la mar, Joan Salvat Papasseit.
Mònica Segura - Si anessis lluny, Joan Salvat Papasseit.
Aran Soler i Carla Oliva - Vora la mar, Joan Salvat Papasseit.
Silvia Perez - El rei, Joan Maragall.
Silvia Ricart i Marina Vives - Pere Quart, Espero, sospiro, temo i voldria.
Meritxell Rodriguez - El joc, de Gabriel Ferrater.
Marina Garcia - Ahir, de Josep Brossa.
Laura Garcia - ECO, Joan Brossa.
Paua Sardà - Final d'estiu, Miquel Marti i Pol
Mònica Tamayo - El caminant, Salvador Espriu.
Laura Puertas - Pa amb tomàquet, Miquel Marti i Pol.
Iván Romero - Els reis, Joan Maragall.

Aquestes són les persones i els poemes que avui hem treballat a classe. Després de fer la recitació de cada poema hem fet una reflexió sobre els poemes que hem escoltat.

M'ha agradat la poesia?


Des del meu punt de vista,  he de dir que a mi m'encanta la poesia i quan vam haver d’aprendre’ns un poema, al principi pensava que seria molt vergonyós  però després va ser un gran plaer. Aquesta és una gran manera de aprendre i d’ensenyar que hi han diferent maneres de comunicar un missatge.


Per què serveix la poesia?

  • La poesia serveix per donar pas a la imaginació, per reproduir la historia.
  • No estem acostumats a escoltar poesia per aquesta raó en sorprèn.
  • La poesia sorgeix del cor.
  • La feina d'elaborar la poesia és tenir temps.
  • La feina de públic és escoltar i aprendre.

dijous, 28 de novembre del 2013

Mapes conceptuals i fluxogrames

Benvinguts,

Avui a classe de GTIC, vam estudiar els mapes conceptuals, els mapes mentals i els fluxogrames. Després d'haver-los explicat detalladament, vam començar a fer una tasca molt interesant. El professor ens va dir que haviem de fer un mapa conceptual a arrel d'un text titulat " El sopar de Nadal".

Aquí us deixo el text que hem hagut d'utilitzar per poder fer el nostre mapa conceptual:


Per Nadal tota la família es reuneix a casa l'avia Maria, ella fa el dinar per a tots i aquest normalment consisteix en una escudella, un plat de carn i també neules i torrons de postres. Com que l'Àvia ja es gran, normalment l'ajuden els seus dos fills en Joan i el Marc.
En el dinar coincideixo amb les meves cosines i els meus cosins: La Maria, la Paula, en Genís i l'Eduard que són fills del meu oncle Marc. Cal dir que és un moment entranyable en el que parlem de totes les coses que ens han passat al llarg de l'any ja que ells no viuen a Barcelona com jo sinó que viuen a NewYork. Com sempre en arribar als postres en Genís fa el típic número amb els torrons d'Alacant i fa veure que se li trenca una dent. tothom riu menys la seva mare que pensa en el que costa el dentista.
La meva germana, la Maria també ve al dinar, i aquest any ho fa amb el seu fill, en Ramon, que no menja ni escudella ni carn ja que encara té 3 mesos.
El dinar comença puntualment a les dues del migdia i  acaba sempre a la mateixa hora, a les 5 de la tarda.

Un cop vam llegir aquest text vam haver de fer un mapa conceptual amb aquest fragment.

I aquí us deixo el meu mapa conceptual:

El dinar de Nadal

Més tard el professor ens va dir que haviem de fer a casa un fluxograma amb aquest programa online: https://www.gliffy.com/go/html5/launch?app=1b5094b0-6042-11e2-bcfd-0800200c9a66

Aquí us deixo un fluxograma:

Fluxograma

Des del meu punt de vista aquesta manera de fer mapes conceptuals és molt bona ja que podem fer més treball amb més facilitat i amb més agilitat, i amb aquest he pogut coneixer alres eines per fer projectes.

Wordle


Avui us explicaré una nova eina, molt interesant i molt útil. Aquesta eina és el Wordle. Amb el Wordle podem crear un núvol de paraules .Aquest núvol esta fet amb un text que nosaltres posem, la paraula que es repeteixi més cops es visualitzarà més gran. El programa fa que es produeixi una graduació de paraules. Podem canviar la lletra, la forma, suprimir paraules, el color, etc. Com aquest programa es online, per guardar-nos la imatge haurem de fer una captura de pantalla o podem imprimir-ho en PDF, i seguidament posar-ho a un word.


Aquí us deixo un exemple de Wordle perquè us feu una idea:


Wordle: portada de plàstica

Des del meu punt de vista, he de dir que aquest programa l'he utilitzat per fer la portada de la revista de plàstica i segurament l'utilitzarem per fer el treball del bon comunicador.

dilluns, 25 de novembre del 2013

Més eines de suport al pensament

Abans de conèixer més eines de suport que podem utilitzar, hem hagut de llegir-nos un article on ens parlaven dels dos hemisferis: del esquerra (emocions) i el dret (càlcul).

Aquí us deixo les noves eines que hem aprés a utilitzar:

Power Point: Aquest programa pot ser utilitzat tant per expressar emocions o per transmetre idees, tot depenent del que convingui (aquest programa utilitzaria els dos hemisferis).

Prezi: aquesta eina s'utilitza més per les emocions que per les idees (aquest programa utilitzaria l’hemisferi esquerre). 

Wikipedia: Aquesta eina serveix per donar informació neutral i el punt de vista és objectivista i la manera d'escriure és diferent (S'utilitza l’hemisferi dret).

Padle: és com un suro on es posen idees, informacions, etc. Pot estar organitzat o desordenat. Podem racionalitzar la informació en estants i podem dir que és una eina que es mou per els conceptes i les idees (S'utilitza l’hemisferi dret).

La maleta viatgera: aquesta maleta té dintre un conte, un ninot o qualsevol altre material. El nen se la d’emportar a casa un cop a la setmana i utilitzar-la, tots els alumnes porten després una foto, vídeo o alguna vivència amb aquest material.

Wordle: podem crear un núvol de paraules .Aquest núvol esta fet amb un text que nosaltres posem, la paraula que es repeteixi més cops es visualitzarà més gran. Es produeix una graduació de paraules. Podem canviar la lletra, la forma, suprimir paraules, el color, etc. Com aquest programa es online, per guardar-nos la imatge haurem de fer una captura de pantalla o podem imprimir-ho en PDF, i del PDF podem posar-ho a un word.

Els fluxogrames: aquesta eina serveix de suport al pensament i s’utilitza per representar procediments per resoldre una tasca. Els fluxogrames tenen una simbologia:

Simbologia del fluxograma.




Els mapes mentals: aquesta eina serveix per fer de suport i per ordenar la informació o les idees. El més important del mapa conceptual és els nexes ja que relacionen els conceptes., és a dir, relaciona els conceptes amb un sol connector o amb connectors creuats.


Gracies a aquesta classe he pogut conèixer noves eines que podré utilitzar per fer treballs i per organitzar-me mentalment amb l'ajut del mapes mentals.

Glogster

Benvinguts,

Avui el professor ens ha presentat noves eines i jo he utilitzat una d'elles. La eina que jo he vulgut utilitzar i experimentar amb ella és el Glogster.
Aquesta eina serveix per poder fer murals, suros o pancartes.

El primer que heu de fer és anar a la pàgina de Glogster: http://edu.glogster.com/, tot seguit us podeu fer un comte amb el correu de la vostra escola o amb el vostre propi curreu. Val la pena utilitzatr el del col·legi o universitat ja que l'utilitzeu gratuitament.

Glogster

Després podreu escollir la plantilla que mes us agradi i comensar a fer el vostre mural. Jo vaig utilitzar aquesta eina per fer una part del Bon Comunicador, per que veieu un exemple de cartell. Us deixo aquí el meu:

Treball finalitzat amb Glogster


Des del meu punt de vista aquesta eina és molt útil per fer posters o presentacions de treballs. Us animo a tots per començar a utilitzar aquesta eina tan eficaç.

dissabte, 23 de novembre del 2013

Seminari

Benvinguts un dia més al meu bloc,

Aquesta setmana a seminari hem estat parlant i dient les nostres experiències en relació a la setmana de pràctiques. Com vau poder veure, la meva setmana de pràctiques consistia en:

1. Conferència de Jaume Cela.
   
    Travessa d’orientació: Baixador de Vallvidrera.

2. Museu MNAC.


3. Pràctiques a Arraona.


4. Pràctiques a Arraona.


5. Com sona?
    
   Conferència: Les pissarres digitals interactives i les tauletes digitals a l'aula.

Aquests 5 dies de pràctiques les vam comentar i vam dir les nostres experiències personals, ja sigui en forma de debat, ja sigui amb suports audiovisuals com el PowerPoint (per les pràctiques a Arraona) o el Prezi (per l’excursió al MNAC), etc.



Aquí podeu veure el meu Power Point que vaig utilitzar com a suport a Seminari:







I aquí podeu veure el meu Prezi que vaig utilitzar per fer la meva presentació del MNAC:






Per últim vam haver de buscar informació sobre l'espectacle que vam veure del "Com sona? " i la vam posar a un document per després a la classe de Seminari parlar-ho entre tots.




Aquesta setmana de pràctiques va ser molt enriquidora per a totes les persones, i va ser molt bo després al seminari poder reflexionar de tot el que vam fer.