dijous, 7 de novembre del 2013

Google sites i Wikispace

Hola a tots i a totes,

Avui, a la classe de GTIC el professor ens a parlat del Google Sites. El Google Sites és una aplicació en línia que permet crear un lloc web i permet compartir informació amb facilitat per veure-la i editar-la per un grup. Amb aquesta eina també es pot incloure gadgets. 


Amb aquesta eina, la Laura, la Núria i jo hem fet un treball sobre la família i com amb aquesta eina es pot treballar en grup, hem pogut fer-ho amb molta facilitat.

El títol del nostre treball és la família. El treball l'hem dividit en la mare (amb la madrastra) , el pare (amb el padrastre) i el fill o filla.




Google Sites

https://sites.google.com/a/blanquerna.url.edu/lauranuriadebora/

Més tard vam iniciar un altre treball des de el Wikispace, en aquest cas hem hagut d'inventar-nos o de possar un conte per els nens infantils. Aquest conte s'anomena " Com tastar la lluna?" . Aquest compte tracta d'una tortuga que vol tastar la lluna, i aquesta té uns amcis que li ajudaran. 

Com tastar la lluna?

Des del meu punt de vista, puc dir que aquestes dues eines, la de Google Sites i la de Wikispace són unes eines molt útils per treballar amb els alumnes.El Wikispace és una eines que permet al nen utilitzar la seva imaginació per inventar-se un conte amb els companys i com en aquesta pàgina tots els alumnes poden canviar i modificar el text, els alumnes un cap de setmana poden fer un tros del conte per després llegir-ho a classe. Per altre banda,el Google Sites, és una bona eina perquè el professor pugui explicar definicions als seus alumnes a través del programa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada