dimarts, 19 de novembre del 2013

Treball Identitat i terrritori

Benvingus,

A la Núria i a mi avui ens ha tocat exposar el nostre treball d'identitat i territori. Aquest treball ha tractat sobre la fotografia i portava per títol "La vida a través d'un visor", hem volgut posar aquest títol al nostre treball perquè el que volem és donar protagonisme a la nostre càmera.

Hem tractat el tema de com hem obtingut la càmera, les experiències, les sensacions, hem ensenyat diferents tipus de càmeres (des de dues càmeres reflex fins a una càmera antiga amb carret), seguidament vam tractar dos temes claus, la fotografia record i la fotografia a objectes, posant com exemple unes citacions i un vídeo de youtube. Per finalitzar vam passar un foto-llibre amb les nostres fotografies mostrant tant exemples de fotografies record com fotografies a objectes.

Aquest és el nostre prezi, que vàrem utilitzar per fer de suport al nostre treball:





Per finalitzar el nostre treball vam voler concloure-ho amb un foto-llibre què és allò que us he explicat anteriorment.


Des del meu punt de vista, aquest treball ha estat molt ben escollit perquè era un tema que a les dues ens agradava. A més a més, l'objectiu del nostre treball era transmetre al públic allò pel qual a nosaltres ens agradava fer fotografies, i crec que finalment ho vam aconseguir, atès que, una de les nostres companyes al dia següent ens va dir que ella volia comprar-se una càmera d'aquestes per fer el que nosaltres feiem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada