dissabte, 2 de novembre del 2013

Què és un bloc?

Avui us explicaré què és un bloc, que és la blogsfera, què és el blogaire i què és un mem, atès que, en la classe de GTIC ens han explicat aquestes definicions.

·El bloc: Un bloc o també anomenat weblog, és un diari interactiu personal a internet. La persona que escriu el bloc (bloger o blogaire), escriu un article cada dia perque les persones que llegeixen alló puguin seguir-lo cada dia.

·La blogsfera: Podem dir qùe és un conjunt de blocs del món. El bloc és un recurs educatiu molt important, que moltes aules actualment les comences a utilitzar.

·El blogaire: És aquella persona que crea i manté actualitzat el seu bloc. Les persones que tenen bloc poden comunicar-se amb altres persones que també tenen bloc i tenir un diàleg públic entre blogaires.

·El mem: És una reflexió amb altres educadors sobre una situació o tema, convidat així a altres blogaires a pensar-hi sobre el tema.


Des el meu punt de vista, jo crec que és molt interesant que les persones que tenen un bloc propi, sàpiguen què són aquests conceptes, ja que, les persones han de tenir una certa necessitat d'aprendre i de saber cada dia més.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada